Σκουφά 51, Κολωνάκι, 10672 Αθήνα
thalia.artspace@gmail.com

Σχετικά με εμάς

Η Thalia είναι η υλοποίηση ενός ονείρου που είχαμε εδώ και καιρό.

Πέρα από τη δημιουργία ενός χώρου αφιερωμένου στην Τέχνη, θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα επιχειρηματικό μοντέλο με επίκεντρο τον άνθρωπο και την κοινωνία. Για να το πετύχουμε αυτό, εφαρμόζουμε μειωμένη προμήθεια (40%) στις πωλήσεις έργων τέχνης προκειμένου αφενός να βοηθήσουμε τους νέους καλλιτέχνες και αφετέρου να αποδώσουμε τουλάχιστον το 5% της αξίας πώλησης του κάθε έργου στους φιλανθρωπικούς οργανισμούς που υποστηρίζουμε. Μέσω των ειδικών δράσεων που υλοποιούμε στα πλαίσια των εκδηλώσεων τέχνης / πολιτισμού παρέχουμε περαιτέρω οικονομική υποστήριξη στους οργανισμούς αυτούς.

Η Audrey (Γαλλίδα) – Είναι πρώην σύμβουλος που εργάστηκε για την KPMG και την BNP Paribas, και θέλει να φέρει την Τέχνη πιο κοντά στους ανθρώπους και να βελτιώσει τον θετικό της αντίκτυπο. Είναι ενθουσιασμένη με την ιδέα να μοιραστεί το πάθος της για την τέχνη. 

O Δημήτρης (Έλληνας) – Ταξίδεψε σε όλη την Ευρώπη και πάντα εκπλήσσεται ανακαλύπτοντας διαφορετικούς πολιτισμούς. Τώρα, αφιερώνει το χρόνο και το πάθος του σε αυτό που τον συναρπάζει: την τέχνη.

logo page website new